Tjänster

Bil / Däck / AC service och motoroptimering från Promotech

Vi är återförsäljare för Promotechs mycket breda sortiment av effektboxar och motoroptimeringar
Vi utför programering, montage och försäljning av alla Promotech's produkter
Följ länken för att hitta en optimering som passar just ditt fordon: http://www.promotech.se

Behöver bilen nya däck eller reparation så säljer och monterar vi däck i alla prisklasser, sommar och vinter, till rätt pris!

 Vi servar er Klimat / AC anläggning och reparerar om det behövs


Hos KS Autoteknik kan du vara säker på att hitta den typ av service eller reparation din bil behöver. Vi arbetar med i princip alla märken och olika typer av bilar, även entusiast bilar. Vi har även plats för 2 st långtids projekt som vi kan renovera under vintern. Oavsett vad för bil du åker i, eller vad för problem som uppstått, så skall vi försöka hjälpa er

Vi servar och reparerar er bil till riktigt konkurrenskraftiga  priser För att du ska känna dig så trygg som möjligt ser vi till att alltid dokumentera vad för arbete vi genomför tydligt. Vid service går vi igenom punkterna som finns i serviceschemat för din bil. Genom vår allmänservice kan du vara säker på att din bil blir omhändertagen på bästa möjliga sätt.

För att alltid hålla högsta kvalité använder vi alltid rätt verktyg för jobbet. För att kunna göra ett bra jobb ser vi det som absolut nödvändigt att ha rätt förutsättningar i form av utrustning. Därför investerar vi i de verktyg som krävs.

Vi använder oss exempelvis av samma diagnosutrustning som bilprovningen. Du kan vara säker på att din bil är i trygga händer hos oss.

Lånebil

Vi förstår att bilen för många är en väsentlig del av det dagliga arbetet, därför kan vi erbjuda lånebil  till privatpersoner o företag som lämnar in sin bil. Säg till att ni vill vill ha en lånebil när ni bokar, det är först till kvarn som gäller!

OBS Lånebilen är gratis, när du lämnar in din bil till oss, kostar bara bränslekostnaden!

Vi erbjuder även flera olika tjänster utöver service och reparation. Oavsett vad du behöver hjälp med då det kommer till din bil, går det alltid att vända sig till oss så kan vi prata mer om vad KS Autoteknik kan göra för dig.

dont hide